ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ένας χώρος διασκέδασης και χρώματος!

ATHENS PAINTBALL VILLAGE

Το ATHENS PAINTBALL VILLAGE δραστηριοποιείται στο χώρο του Ελληνικού PAINTBALL από το 2005, σε συνεργασία με το paintball online μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες που ειδικεύεται στην διοργάνωση μεγάλων event paintball στην νοτιοανατολική Ευρώπη.

Το πεδίο μας είναι ένα από τα πιο κοντινά πεδία στην Αθήνα, και το πιο κοντινό στα νότια προάστια μιας και βρισκόμαστε πάνω στην Αττική οδό στο Κορωπί, δίπλα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε 2 πίστες στο μέγεθος μιας μικρής γειτονιάς, με κτιστά σπιτάκια, αυτοκίνητα, και γενικά εικόνα από σκηνικό ταινίας Hollywood.
Το πεδίο μας παρέχει χώρο café για να μπορέσετε να απολαύσετε ένα ρόφημα ή snack, και να μπορέσουν να καθίσουν σε έναν όμορφο και προσεγμένο χώρο οι επισκέπτες που δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν σε κάποιο παιχνίδι.

Μέριμνα μας είναι η ασφάλεια, με ξεχωριστό χώρο παικτών και επισκεπτών, ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, ακόμα και με σεμινάρια πρώτων βοηθειών για να σας προσφέρουμε πάντα την καλύτερη υπηρεσία.

Το ATHENS PAINTBALL VILLAGE κάθε χρόνο έχει την χαρά να φιλοξένει 2 σκέλη του Πανελλήνιου πρωταθλήματος MILSIM, αλλά να βρίσκεται και στην διοργάνωση των μεγαλύτερων σεναρίων paintball που λαμβάνουν μέρος στην χώρα μας.
Σε συνεργασία με το paintball online ήμασταν οι πρώτοι που καταφέραμε να φέρουμε 2 πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα ‘’CENTURIO” στην Ελλάδα το ένα στην Θεσσαλονίκη και το άλλο στην Αθήνα.
Το πεδίο μας δουλεύει επτά ημέρες την εβδομάδα από το πρωί έως το βραδύ, μιας και είμαστε ένα από τα λίγα πεδία που οι πίστες φωτίζονται στο 100%.

Όλα αυτά έχουν αναγνωριστεί καθώς είμαστε το μοναδικό πεδίο paintball στην Ελλάδα με 5 βραβεία σε 3 διαφορετικές κατηγορίες, καλύτερο speedball field το 2006 και το 2007, το 2011 και το 2012 για την διοργάνωση του καλύτερου MIL SIM τουρνουά , και το 2012 ως η καλύτερη πίστα REC στην Ελλάδα.

Στην μέριμνα μας βρίσκεται πάντα η δική σας διασκέδαση.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

#1 Paintball club
Best equipment
Quality zones
Gun upgrades